U prvih šest kola: Vanja Milinković Savić najbolje ocijenjeni igrač Serije A

0

Italijanski mediji iz kola u kolo objavljuju listu najbolje ocijenjenih igrača u Seriji A od početka sezone, a nama je ta lista sve zanimljivija, jer je naš reprezentativac i dalje na samom vrhu!

U pitanju je golman Torina Vanja Milinković-Savić koji zbog povrede nije branio proteklog vikenda protiv Lacija, ali je i pored odsustva sa gola zadržao lidersku poziciju na listi najbolje ocijenjenih igrača posle šestog kola Serije A.

Ta lista se formira na osnovu prosječnih ocjena igrača u italijanskim sportskim listovima, a uslov da se fudbaler nađe na ovoj listi jeste da je odigrao bar 50 posto utakmica.

Vanja Milinković-Savić za sada ima prosječnu ocjenu 7.1, a njegovi prvi pratioci su Niko Paz iz Koma sa 6.8, Nikolo Barela iz Intera i Nuno Tavareš iz Lacija sa po 6.75.

Peti je Kasteljanos iz Lacija sa 6.7, a od šestog do osmog mjesta su Pulišić iz Milana, Denis Man iz Parme i Adrijan Ismajli iz Empolija sa prosječnom ocjenom 6.67. Deveti je Gati iz Juventusa sa 6.62, a u Top 10 je još i Saul Koko iz Torina sa prosječnom ocjenom 6.6.

(Sportske net)

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.