Humanitarni koncert Dragana Koprivice u Zavodu Komanski most

0

U sklopu svojih održanih tridesetak koncerata, većinom humanitarnog karaktera, Dragan Koprivica će sjutra, u 17 časova, održati svoj novi koncert u JU Zavod „Komanski most“, po dogovoru sa Upravom i direktoricom Zavoda, Nedom Vukotić.

Koprivica je dosad u više navrata organizovao svoje predstave i koncerte za korisnike ove Ustanove za zbrinjavanje odraslih lica sa ograničenjima u socijalnom funkcionisanju usljed mentalne ometenosti. Tokom koncerta pjevaće poznate domaće i strane hitove, koji nailaze na lijepe reakcije korisnika, sviraće na harmonici i čitati prigodne poetske sadržaje.

Gošće programa biće glumica Jovana Todorović i talentovane pjesnikinje koje imaju podršku UKCG, Sanja Veličković Radonjić, Ana Đurović i Jelena Čavić.

Direktorica Zavoda „Komanski most“ uvrstila je ovaj nastup u program pratećih kulturnih sadržaja u cilju dalje socijalizacije svih korisnika, za koje se organizuju i periodični odlasci na predstave CNP-a, kraće ekskurzije po Crnoj Gori i druge prigodne aktivnosti.

Ovim povodom Vukotićeva poziva i druge stvaraoce na saradnju, uz odgovarajuće programe za korisnike Zavoda, u cilju njihove dodatne kulturne edukacije i obogaćivanja sadržaja života i rada tokom boravka u JU „Komanski most“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.