Brnabić za BORBU odgovorila DPS-u: Od jake Srbije korist ima i Crna Gora; Pametnije birajte pjesme na slavljima, jer vas je jedan stih razotkrio

0

„Nije se predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bavio, niti je komentarisao lokalne izbore ili bilo šta drugo u Crnoj Gori, već su DPS i Milo Đukanović snimljeni da slave rezultate izbora u jednoj lokalnoj samoupravi tako što otvoreno pokazuju frustracije i kompleks niže vrijednosti prema Srbiji“ , ocijenila je za BORBU predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić.

Kako je navela, djeluje da se DPS malo zbunio.

– Predsjednik Vučić je odgovorio na provokacije koje dolaze od DPS-a i Mila Đukanovića, a ne obratno. I to je odgovorio na najlepši mogući način – „Srbiju volim, a Crnu Goru poštujem“ – poručila je Brnabić i dodala:

– Zamislite da neko iz SNS-a slavi pobjedu na nekim lokalnim izborima, u jednoj lokalnoj samoupravi, pjevajući „Ne može nam niko ništa, jači smo od Crne Gore“… Smiješno, zar ne?  Pretpostavljam da makar iz ovog primjera i ljudi iz DPS-a, a i sam gospodin Đukanović, uviđaju koliko ova njihova interpretacija jedne lijepe pjesme otkriva stepen njihove frustriranosti i opsesije Srbijom. Nema potrebe – navela je Brnabić.

Brnabić je istakla da su se predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, Vlada Srbije, i SNS uvijek trudili da pomognu i budu uz susjede kada je teško, kako bi se izgradio stabilniji i prosperitetniji Balkan.

– Jaka Srbija je dobra vijest i za Crnu Goru. Više investicija, puteva, pruga, letova, donose dobrobit svima u ovom našem dijelu Evrope. Zato – pametnije sa izborom pjesama na slavljima. Nekad jedan stih može o vama da otkrije više nego hiljadu pjesama –  zaključila je Brnabić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.