Prvotimci Junajteda se okrenuli protiv Ten Haga: Holanđanin demantuje

0

Erik Ten Hag je na pragu odlaska iz Mančester junajteda po ko zna koji put, ali sada je drugačije pošto ni pojedini prvotimci „Crvenih đavola“ nisu zadovoljni njegovim radom.

Posle poraza od Totenhema, ponovo lošeg starta sezone i bledih partija, klupa se Ten Hagu ponovo „trese“.

Kako britanski mediji tvrde, pojedini igrači su se zapitali kako je moguće da Ten Hag nije dobio otkaz još ljetos posle jako loše sezone Mančester junajteda u Premijer ligi i Ligi šampiona.

Nije bolje počelo ni ove. Junajted je posle šest utakmica na razočaravajućem 13. mjestu na tabeli sa svega sedam osvojenih bodova i pet datih golova. Od toga su samo jedan dali na „Old Trafordu“, u prvom kolu.

Kao potencijalna zamjena, ona realnija, pominje se bivši trener Brajtona i Čelsija, Grem Poter, a želja bi bila trener Intera, Simone Inzagi.

Ten Hag tvrdi da je sve u redu i da nema govora o otkazu, međutim, ako se rezultati nastave nizati ovim ritmom, Holanđanin se neće još dugo zadržati na „Old Trafordu“.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.