Janjević i Vukanić: Sigurni smo u prolaz, bolji smo od Gruzina

0

Omladinci Budućnosti u srijedu od 19 časova dočekaće pod Goricom Dinamo Tbilisi u revanš meču prvog kola kvalifikacija za omladinsku Ligu šampiona.

Meč u Gruziji završen je pobjedom Dinama 3:2, pa će plavo-bijeli juriti gol minusa.

Talentovani momci su svjesni da imaju kvalitet da prođu u narednu rundu.

Utakmica je pokazala da imamo naše šanse, da možemo da igramo protiv Dinama. Nećemo se otvarati od prvog minuta, bićemo strpljivi, imamo kvalitet. Igramo pod Goricom, na našem stadionu, gdje smo i navikli da igramo, pred našom publikom, najavili su se čak i Varvari, biće to jedan lijep ambijent. Siguran sam da možemo pobijediti sa dva gola i više, da ćemo izbjeći te penale. To je fudbal, u  prvoj utakmici smo imali prilike koje nismo iskoristili, vidjećemo što će biti na kraju“, rekao je trener Marko Janjević.

Danilo Vukanić koji ima prvoligaško iskustvo najavljuje pobjedu. Optimizma ne fali.

Bolja smo ekipa od Dinama, u prvoj utakmici nedostajalo nam je malo sreće, fali nam ta podrška sa tribina, nadam se da će sve biti kako treba i da ćemo pobijediti. Kada igramo kod kuće to je potpuno drugačija utakmica, ukoliko dođu i navijači daće nam dodatni vjetar u leđa„.

Simbolična cijena karata za duel omladinaca u Ligi šampiona je dva evra, sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.