Čestitke povodom Dana unutrašnjih poslova

0

Povodom 2. oktobra Dana unutrašnjih poslova Crne Gore javni funkcioneri uputili su čestitke čelnicima i zaposlenim u ovom vladinom resoru.

Camaj: Vaša misija je izgradnja najvećeg mogućeg stepena povjerenja zajednice

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Nikola Camaj čestitao je 2. oktobar – Dan unutrašnjih poslova Crne Gore ministru unutrašnjih poslova Danilu Šaranoviću, direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu i svim službenicima Ministarstva i Uprave.

– Kredibilitet i pouzdanost, osnovni su faktori povjerenja. Vaša misija je upravo izgradnja najvećeg mogućeg stepena povjerenja zajednice u ono što svakodnevno radite za nas. Ljudski životi nemaju cijenu, ni građana koje štitite ni vas koji ih štite, zbog čega je povjerenje ali i poštovanje zajednički činilac tih odnosa – poručio je Camaj.

Obaveza svih nas, prema negovim riječima, je da se uslovi u kojima trenutno radite, a kojih smo potpuno svjesni, što prije i na što kvalitetniji mogući način poboljšaju.

– Vaša istrajnosti u borbi protiv organizovanog kriminala garant je napretka Crne Gore na putu ka EU zbog čega sam siguran da podrška neće izostati. Neka vaše uniforme ostanu simbol čuvara mira svih građana Crne Gore – poručio je.

Nurković: Težak i častan posao koji ste izabrali da obavljate zaslužuje poštovanje i punu podršku

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Mirsad Nurković čestitao je 2. oktobar – Dan unutrašnjih poslova Crne Gore ministru unutrašnjih poslova Danilu Šaranoviću, direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu i svim službenicima Ministarstva i Uprave.

– Težak i častan posao koji ste izabrali da obavljate zaslužuje poštovanje i punu podršku jer ste upravo vi garant sigurnosti svih građana.

Vaša svakodnevna borba protiv kriminala, korupcije i drugih teških oblika ugrožavanja ljudskih prava i sloboda izazovna je ali odlučna da ubrza proces EU integracija Crne Gore.

Vjerujem da će primjer vaše posvećenosti i požrtvovanosti opredijeliti i druge mlade ljude da izaberu upravo ovu profesiju za svoje buduće zanimanje. Takođe vjerujem da će se trud i profesionalizam pripadnika unutrašnjih poslova i policije ubuduće još više vrjednovati kroz stvaranje boljih uslova i za život i za rad – zaključio je Nurković u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.