SENIOR FEST 2024. na Trgu nezavisnosti u Podgorici 5. i 6. oktobra, pozivaju sve penzionere da učestvuju u aktivnostima sledećeg vikenda 

0

SENIOR FEST 2024., treći po redu, ove godine se održava na Trgu nezavisnosti u Podgorici 5. i 6. oktobra a sve posjetioce očekuju brojna dešavanja, iznenađenja, druženje i zabava.

Ovogodišnji SENIOR FEST organizuju Udruženje „Montenegro Education“ i web portal „Penzioneri.me“ u partnerstvu sa Glavnim gradom i Domom starih u Podgorici, i prvi je i jedini događaj ovog tipa u Crnoj Gori posvećen najstarijoj populaciji.

Ovogodišnji SENIOR FEST 2024. otvoriće dr Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada.

Na Trgu nezavisnosti će tokom trajanja SENIOR FEST-a biti organizovana prodajna izložba ručnih radova i rukotvorina penzionera, a najstariji će moći besplatno da izmjene pritisak, šećer, posavjetuju se sa ljekarima…

Za subotu, 5. oktobar zakazane je Senior šahovski turnir,  a penzioneri će se takmičiti i u modernom plesu „SENIOR FEST DANCE“. Za sve građane Podgorice poznata crnogorska novinarka i modna kreatorka Seka Martinović pripremila je pravi mali spektakl – ekskluzivnu modnu reviju „U SLAVU GODINA“ gdje će manekeni biti korisnici Doma starih u Podgorici.

Na koncertu u subotu veče nastupiće Tanja Šeter, Zdravko Đuranović i Esko Merulić, a u nedjelju veče ovogodišnji SENIOR FEST velikim koncertom će zatvoriti KIC POP HOR.

U Podgoricu će narednog vikenda doći i korisnici svih crnogorskih domova za stare i imati priliku da se sretnu, upoznaju i druže sa svim posjetiocima.

Tokom vikenda 5. i 6. oktobra prevoz autobusima Gradskog saobraćaja Podgorica biće besplatan za sve penzionere na svim linijama.

Prijatelji ovogodišnjeg SENIOR FEST-a su Ministarstvo sporta i mladih, Šahovski savez Crne Gore, Odbojkaški savez Crne Gore, Kašarkaški savez Crne Gore, Fudbalski savez Crne Gore, Atletski klub Milenium iz Podgorice, Plesni klub Džet set, KIC POP HOR, Fizikalna ordinacija Vertebra, Udruženje studenata medicine, Preduzeće Putevi Podgorica.

Organizatori pozivaju sve penzionere da im se pridruže i poručuju da još nije kasno da se prijave za šahovski turnir, takmičenje u plesu ili druge aktivnosti na broj telefona 067 113 200.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.