Miljan Popović nastavlja: Kad su se slegli utisci doš’o sam do zaključka da je od mene gori samo Andrej Milović, zajedno smo imali oko 100 glasova

0

Nosilac liste Za Kotor oglasio se i jutros i kazao da su se slegli utisci i da, kada je odradio detaljnu analizu jučerašnjeg dana došao je do sledećeg zaključka.

„Od mene je samo gori Andrej Milović. Zajedno smo imali oko 100 glasova, nama broj 7 nije srećan izgleda

Podsjećamo, Popović je nosio listu Za Kotor a postao je poznat na društvenim mrežama kada je kazao da je najveći pobjednik izbora.

„Želim da rečem da najveći pobjednik kotorskih izbora je Građanska lista “Za Kotor” jer uspjeti imati manje glasova nego odbornika je ravno čudu, saopštio je na društvenoj mreži “X” Miljan Popović.

“Za mene nijesu glasali ni moji iz kuće. Čestitam svima i iz srca želim da Kotor krene naprijed. Ostavite ego iza sebe, izbacite mržnju koju njegujete i sjednite, popričajte zarad svih građana.. Da živimo bolje i ljepše! Ispunjenije. Za Kotor”, naglasio je on.

Njegova objava izazvala je brojne komentare.

“Hahahahaha Svaka čast tvojim ukućanima”, “Uzeli su pare”,  I ja sam isto doživio sa 19 godina, bukvalno ni jedan član familije. Evo sad vidim da ima još neko”, “Ti si za nas pobjednik izbora u Kotoru”,  Ko je ova legenda da ga glasam, a i sladak je realno”, neki su od komentara.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.