SNP: Odlučno i jedinstveno u reforme opštinskih odbora širom Crne Gore

0

Na juče održanoj elektronskoj sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije, na predlog predsjednika Vladimira Jokovića, izabrani su koordinatori za pripremu izbornih konferencija u više crnogorskih opština.

“O Jokovićevom predlogu izjasnilo se 102 člana Glavnog odbora, pri čemu je 101 član glasao “za” uz jedan glas “protiv”, saopšteno je iz SNP-a.

Kako su dodali, navedene aktivnosti su u skladu sa dugoročnim nastojanjima partije da osvježe redove u cilju jačanja partijske infrastrukture i kontinuiranog djelovanja partije na svim nivoima, kako bi bili spremni za sve političke izazove.

“Napominjemo da je SNP pojedinačno najjača vladajuća partija u Andrijevici, kao i to da smo na lokalnim izborima u Budvi udvostručili broj odborničkih mandata, te da u Podgorici nakon 29. septembra vraćamo parlamentarni status. Evidentnom trendu rasta SNP-a doprinijeće i sprovođenje izbornih opštinskih konferencija širom Crne Gore. Odlučni smo da još intenzivnije radimo na jačanju partijske infrastrukture. Vraćamo SNP-u staru snagu uz novu energiju, jer jak i stabilan SNP je ono što Crnoj Gori treba”, poručuje SNP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.