Ljajić: Vidjećemo kako će se stvari odvijati

0

Vijest o dolasku Rasima Ljajića na čelo Partizana glavna je tema 24. septembarskog popodneva 2024.

Navijači crno-bijelih žarko žele promjene na čelu kluba i u nekadašnjem potpredsjedniku vide zračak nade za spas.

Hoće li Rasim Ljajić u Partizan? Za Sport klub, iz prve ruke, odgovara glavni akter postfestuma 174. večitog derbija na crno-bijeloj strani Topčiderskog brda.

Spreman sam da pomognem Partizanu, vidjećemo kako će dalje stvari da se odvijaju. Postoje mnoga otvorena pitanja, međutim, činjenica da iza predloga stoji velika grupa bivših igrača i trenera nije mala stvar. Sačekajmo malo…”, oprezan je Rasim Ljajić.

Nije nekadašnji član uprave spreman da posle 20 godina uđe olako u veliki posao.

Moraćemo najprije da obavimo konkretne razgovore. Navijači i ljudi oko kluba dobro znaju gdje je danas Partizan. Uostalom, da je situacija dobra niko se ne bi ni sjetio Rasima Ljajića. Vidjećemo, potrebno nam je malo vremena“, poruka je Rasima Ljajića partizanovcima i fudbalskoj javnosti u Srbiji.

Podsjetimo, grupa legendi, bivših trenera i prvotimaca Partizana, obavila je danas razgovore sa klupskim čelnicima i najavila nekoliko konkretnih rešenja za promjene i spas kluba.

Po inicijalnim idejama, funkciju predsjednika crno-bijelih trebalo bi da preuzme Rasim Ljajić.

Mjesto direktora, prema istim izvorima, čeka Danka Lazovića.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.