Obradović: Momci jedva čekaju da sezona počne; Ocokoljić: Partizan ima najbolji tim od kad se Željko vratio

0

Drugo kolo ABA lige otvoriće sjutra (četvrtak) košarkaši Zadra i Igokee. Međutim, interesantno je da još nije okončana kompletna prva runda. Naime, Partizan je zbog učešća na turniru u Atini odložio meč sa Borcem za sjutra od 19 časova, a dan kasnije u istom terminu SC Derbi će ugostiti novog abaligaša, Spartak iz Subotice.

Prva utakmica, to je ono što vjerovatno igrači najviše čekaju, da krene sezona. Prošli smo pripremni period, odigrali par prijateljskih utakmica i to je to. Veliko poštovanje prema protivniku, ekipi Borca iz Čačka. Nadamo se da će biti lijepa atmosfera”, rekao je pred sjutrašnji meč u Beogradskoj arena šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović.

Borac u novu sezonu ulazi sa novim trenerom, Sašom Ocokoljićem.

Što se tiče očekivanja, najprije da igrači budu zdravi i da dobro radimo, da idemo utakmicu po utakmicu. Liga je duga, ima 30 kola, a osnovni cilj je naravno opstanak u ligi. Nema potrebe puno trošiti riječi na Partizan. Ove godine su napravili izuzetan tim, kvalitetom i fizički vjerovatno najbolji otkako se  Željko Obradović vratio u Partizan. U pripremnom periodu izgledaju impresivno, tako da nas očekuje veoma težak duel. Iako igramo protiv evroligaške ekipe, predvođene najboljim evropskim trenerom, cilj nam je da odigramo što bolju utakmicu”.

REZULTATI

1. KOLO

Cibona – Zadar 69:87

Split – Igokea

Mornar – Budućnost

Dubai – Crvena zvezda

Četvrtak

19: Partizan – Borac

Petak

19: SC Derbi – Spartak

2. KOLO

Četvrtak

19: Zadar – Igokea

Subota

18: Crvena zvezda – Mornar

20: Budućnost – Split

Nedelja

12: Mega – FMP

17: Cedevita Olimpija – Dubai

19: Spartak – Partizan

Ponedjeljak

19: Borac – Krka

Utorak

19: Cibona – SC Derbi

https://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.