Poznate cijene ulaznica na gostovanjima Crne Gore u Turskoj i Velsu

0

Fudbalski savez Crne Gore izdao je saopštenje u kome obavještava sva zainteresovana pravna i fizička lica za cijene ulaznice za utakmice UEFA Lige nacija sa selekcijama Turske i Velsa. Hrabri sokoli će gostovati u Samsunu 11. oktobra, dok će tri dana kasnije odmjeriti snage sa Zmajevima na stadionu Kardif sitija. Iz FSCG su poručili da rok za prihvatanje prijava za ulaznice ističe u utorak. 1. oktobra u podne.

Cijene ulaznice za navijačku tribinu za utakmicu u Samsunu iznosi 7 eura, dok cijena ulaznice kategorije 1 iznosi 15 eura. Ulaznica za navijačku tribinu u Kardifu može se kupiti za 42 eura, dok je cijena ulaznice prve kategorije 48 eura. Zahtjev za nabavku ulaznica, koji mora sadržati kontakt podatke naručioca, treba poslati na e-mail adresu: [email protected]. Uz zahtjev za nabavku ulaznica svi zainteresovani moraju dostaviti popunjen obrazac koji mogu preuzeti OVDJE“, naveli su u saopštenju iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.