Raičević: Srećna sam što sam opet dio reprezentacije i što je Suzana selektorka

0

Milena Raičević je ponovo dio ženske rukometne reprezentacije Crne Gore. Nakon spora sa ekipom Budućnosti, srednji bek nije pozivan u nacionalni tim kod bivše selektorke Bojane Popović, nova selektorka Suzana Lazović odmah je uvrstila rukometašicu bukureštanskog Rapida na spisak.

Srećna sam što sam dio nacionalnog tima. Ovo je neka nova reprezentacija koja će sa novom selektorkom raditi dobre stvari i boriti se„, kazala Raičević na okupljanju.

Milena će biti sa “lavicama” u okviru EHF sedmice koja je početak uigravanja za EHF Euro 2024.

Srećna sam što je Suzana Lazović selektorka, svojim radom i trudom je to zaslužila, veliki smo profesionalci, ona kao selektor, ja kao igrač, neće biti nikakvih prepreka.  Ovo je prvo okupljanje, veliki broj igračica, od prvog dana ulazimo sa energijom, što je potrebno ekipi da se vrati taj karakter koji krasi ovu reprezentaciju. Od prvog dana želimo da gradimo taj duh, a sve ostalo što se bude dešavalo biće proizvod našeg dobrog treninga, volje i želje„.

Foto: Stefan Ivanović/RSCG

Raičević smatra da je odbrana glavni adut Crne Gore.

Odbrana je naš glavni adut, ona reprezentacija koja ima dobru odbranu – rješava sve. Naravno da je bitan i dobar napad, ali iz odbrane sve kreće„.

Na EHF Euro 2024, Crna Gora će igrati u grupi u Debrecinu, a rivali će biti Srbija, Rumunija i Češka.

Nalazimo se u sjajnoj grupi, igraćemo pripremne utakmice, imamo dosta da radimo do Evropskog prvenstva kao i svake godine. Koliko god da smo zauzeti u klubovima, moramo naći vremena za nacionalni tim„, zaključila je Raičević.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.