Komunisti podržali listu Demokrata

0

Savez komunista Jugoslavije – Savez komunista Crne Gore uputio je iskrenu, zaslužnu i punu podršku partiji od integriteta i identiteta koju predvodi gospodin Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade Crne Gore na dolazeći izborima u „Titogradu – Podgorici“ u koaliciji sa Pokretom Evropa sad, saopštio je Ratko Đukić, predsjednik Saveza komunista Jugoslavije – Saveza komunista Crne Gore.

„Podrška partiji i njenim kadrovima od principa i znanja, koji se godinama u kontinuitetu dosljedno zalažu za: mir, za građansku, za radničku, prosperitetnu, pravedniju dostojanstveniju, suvjerenu i antifašističku državu svi njenih ravnopravnih građana, vječnu državu Crnu Goru. Partiju čiji se predstavnici na svim nivoima u institucijama bore protiv kriminala u korupcije, koji se zalažu za siromašne, za socijalno ugrožene, za penzionere, zaposlene, odnosno bolji životni standard svih građana, kako Podgorice, tako i Crne Gore. Demokrate su skoro usamljen primjer društvene solidarnosti i odgovornosti i zato ova partija i njeni predstavnici jedna su svijetla tačka u ovoj crnogorskoj političkoj pomračini“, ističe u podršci Đukić.

On je takođe pozvao i sve njihove članove i simpatizere da podrže koaliciju na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici u kojoj se nalazi Demokratska Crna Gora.

„Pozivam sve članove Saveza komunista Jugoslavije – Saveza komunista Crne Gore i naše simpatizere, da pokažu građansku odgovornost i principijelnost na ovim vanrednim izborima u „Titogradu – Podgorici“ koji će se održati 29.09.2024. godine, da glasaju za časne ljude, prijatelje i političare, da glasaju Demokratsku Crnu Goru, jer sa njima sloboda naroda i borba za bolji život kao i borba protiv kriminala i korupcije nemaju alternativu“, zaključio je Đukić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.