Božović: Koalicija “Za budućnost Podgorice” jedina jasno rekla da neće sa DPS-om

0

Mi smo vodili pomiriteljsku kampanju, a vjerujem da ćemo imati ubjedljivu pobjedu, a potencijalni koalicioni partneri su za nas oni koji su jasno i nedvosmisleno rekli da neće praviti koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), poručio je poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) Bogdan Božović gostujući u Info plusu na Adria televiziji.

On očekuje da će koalicija “Za budućnost Podgorice”, u kojoj je i SNP, dobiti najveću podršku građana na izborima, jer su njihovi kadrovi pokazali da mogu uspješno da rukovode gradom.

“Za vrijeme trajanja naše vlasti asfaltirano je preko 70 km puteva, uvedene su nove autobuske linije, pokazali smo da neselektivno vodimo računa o građanima i njihovim potrebama. Mi smo vodili računa o svakodnevnim problemima građana. Pokazali smo da želimo da izađemo u susret svim građanima, i vjerujem da će oni to cijeniti”, izjavio je Božović.

Naglasio je da žao mu je kao građaninu što aktuelna vlast nije imala puni mandat, kako bi na djelu mogla da pokaže da zaslužuju podršku građana.

“Očigledno da pojedini politički subjekti jedino mogu da pruže nestabilnost i nepredvidljivost. Naša koalicija ZB Podgorice “Grad svih nas” je jasno i glasno kazala jedina da ne dolazi nikakva postisborna koalicija sa DPS-om i građani znaju na čemu su sa nama”, poručio je Božović.

Istakao je da je logično što se prepliću teme sa loklanog i državnog nivoa, jer je i Podgorica Glavni grad.

“Mi želimo građanima da pružimo stabilnost napredak i razvoj, a iz koalicije Jakova Milatovića i URA nude nestabilnost i onemogućavanje razvoja”, rekao je Božović.

Podsjetio je i da od uvođenja višestranačja predsjednik države nije vratio tolikov zakona koliko je predsjednik Jakov Milatović za kratki vremenski period.

“Razumijem da on ima apetite da bude važan faktor na našoj političkoj sceni, smatram da svakako to nije dobar način. Vidjeli smo šta se desilo u Podgorici, imali smo glasanje odbornika koja su uz Milatovića, PzP-a i URU podržali inicijativu DPS-a da se skrati mandat većini. Pojedini subjekti koji su bili dio vlasti su pokazali da su kadri da riješavaju probleme”, zaključio je Božović, prenosi Adria.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.