Odbojkaški savez Crne Gore nije produžio ugovore sa selektorima

0

Dvije promjene u istom danu – Odbojkaši savez Crne Gore odlučio je da ne produži ugovore sa selektorima ženske i muške reprezentacije Miloradom Krunićem i Ivanom Joksimovićem.

Iz OSCG su podsjetili su njih dvojica imenovani 2022. godine i da je dogovor bio da budu angažovani na period od tri godine.

Nakon razmatranja izvještaja sa ovogodišnjih nastupa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2026. Upravni odbor OSCG donio je odluku da se ne produže ugovori sa Joksimovićem i Krunićem„, naveo je OSCG.

Za izbor novih selektora OSCG će imati dovljno vremena s obzirom na to da obje selekcije prvi nastupi očekuju u maju i junu 2025. godine.

Upravni odbor OSCG će u narednom periodu, blagovremeno imenovati selektore muške i ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore„, dodaju iz OSCG.

Odbojkaši Crne Gore kvalifikacije za Evrovolej počeli su sa ddva poraza od Norveške i Češke, dok su i odbojkašice bile poražene od Letonije, a sli su stigle do boda (3:2), koji bi mogao da igra veliku ulogu u nastavku borbi za EP.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.