Žrtva Moamera Kasumovića se ispovijedila: Pitao me jesam li gej; Stavio je svoju ruku moje međunožje…

0

Bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović osuđen je 2021. na godinu dana zatvora zbog krivičnog djela bludničenje nad maloljetnikom, što se saznalo tek nedavno.

Kako prenosi Radio Sarajeva, Kasumović je navodno imao više žrtava. Navodi se da je glumac osuđen po prijavi mladića koji je ispričao šta se dogodilo sve kada je sreo glumca. Sve je to potvrđeno iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

U početku, javnost je mislila da je riječ o istoj osobi, ali se ispostavilo da je riječ o drugoj žrtvi. Mladić zbog kojeg se sudilo Moameru Kasumoviću ispričao je detalje o strašnim djelima poznatog glumca.

 

– Imao sam i imam veliku podršku roditelja, koji su mi dali i odobrenje da se obratim vama, iako sam sad punoljetan, i ispričam što se dogodilo. Bili su uz mene sve vrijeme, pa tako i sad – kaže danas 21-godišnji mladić u razgovoru za Raport.ba.

Sve je počelo 2019. godine kada je mladić imao samo 15 godina. Kaže da je taj dan njegov otac krenuo u jedan sarajevski lokal i da je poveo njega. U lokalu su sjedjeli očevi prijatelji, ali i Kasumović.

– Ja sam odrastao na seriji „Lud, zbunjen, normalan“ i njega sam odmah prepoznao, i bilo mi je drago da ga vidim uživo – navodi. Sjedeli smo i on mi se obratio. Pričao mi je o tome kako se snimaju serije, o kamerama kako se postavljaju za određene scene, a ja sam htio da upišem Akademiju scenskih umjetnosti, pa mi je sve to bilo zanimljivo – ispričao je.

U jednom trenutku tiho mu je šapnuo na uvo: „Koliko puta dnevno ma*turbiraš?“

– To me pitanje iznenadilo, ali mislio sam da je to neka muška priča. U tom trenutku nisam ništa pomislio – kaže mladić i dodaje da mu je glumac zatim predložio da se izdvoje iz društva „kako bi pričali o serijama, snimanju…“.

Poziv je prihvatio ne misleći da bi mogao biti ugrožen ni na koji način.

– U jednom momentu govorio mi je „lijep si“, davao komplimente, pitao jesam li gej…“ – priča mladić za Raport, pa dodaje:

– Bio sam zbunjen, skroz sam zablokirao, nisam reagovao u tom momentu – rekao je.
Otac je došao sa prijateljem po mladića da idu kući. Pridružio im se i Moamer, sio je sa njima u ista kola, tada je živio u naselju koje se nalazi na relaciji kojom su svakako prolazili. Automobil je vozio otac dječaka dok je očev prijatelj sjedio na mjestu suvozača. Na zadnjem sjedištu bili su Kasumović i tada 15-godišnjak. U jednom trenutku Kasumović je, tvrdi mladić, uzeo njegovu ruku i stavio ju je na svoj p*nis, dok je svoju ruku stavio na dječakov polni organ. Pritom mu je prstom preko usana stavio do znanja da ćuti.

– Ja sam se zaledio. On se skroz izmakao iza sjedišta mog oca kako ga ne bi vidio i rukom pokazao da ćutim. Ćutao sam u šoku – ispričao je muškarac.

Naredno jutro Kasumović mu se javio i na Instagramu.

– Nakon svega mi se javio, što me dodatno šokiralo. Poslao mi je poruku u kojoj je pitao jesam li lijepo spavao – tvrdi žrtva.

Posle razgovora sa psihoterapeutkinjom, dobio je savjet sa to kaže roditeljima, piše raport.ba.

(Nportal)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.