„Zaustavili smo korupciju i bahato ponašanje bivšeg režima – nastavljamo da radimo za razvijenu, modernu i slobodnu Podgoricu“

0

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije, Andrija Mandić, u društvu odborničkih kandidata koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“, posjetio je Lepu Katu. U ovom dijelu grada građani su ih dočekali i razgovarali sa njima o važnim pitanjima za dalji razvoj Podgorice.

Andrija Mandić je poručio da su iznuđeni podgorički izbori izraz samovolje nekolicine neozbiljnih pojedinaca. “Mi sada treba ponovo da tražimo od naroda povjerenje koje nam je narod već dao“, kaže Mandić, dodajući da je stavljena tačka na korupciju i da je rad predstavnika koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ u lokalnoj vlasti primjer integriteta.

„Za vrijeme bivšeg režima se tačno znalo koliko novca treba da se ponese na određenu adresu da bi se nešto završilo. Mi smo korupciju zaustavili“, poruka je Mandića. Mandić je ovom prilikom naglasio da je svaki pojedinac važan i zato, kako na državnom, tako i na lokalnom novou, treba voditi računa da se svima pruže jednake šanse za bolji život. „Zalažemo se za dobijanje državljanstva svih koji su u Crnoj Gori rođeni, imaju imovinu, grade svoj život i budućnost. Daleko smo odmakli u ovim nastojanjima“, poručuje Mandić, naglašavajući da nacionalno obilježje ne smije i neće biti reper za dobijanje državljanstva, kao i da taj proces treba da bude usklađen sa najvišim evropskim standardima. Sa ovog skupa je poručeno i da se koalicija „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ zalaže za poboljšanje uslova po kojima građani, posebno mladi, mogu da riješe svoje stambeno pitanje, kako bi ostvarili pravo na dostojanstven život u Podgorici, kao i da je država u obavezi da pomogne svojim građanima, zato što je najvažnije upravo rješavanje pitanja krova nad glavom.

Kandidat za odbornika koalicije, Andrija Babović, razgovarajući sa građanima uvjerio se da su građani zadovoljni rezultatima rada pobjednika izbora 2022. godine. “Krvna slika Podgorice je izmijenjena, Glavni grad je sređeniji. Podgorica izgleda ljepše i slobodnije. Nastavićemo da naredne četiri godine popravljamo zdravlje Podgorice jer naš grad nije zaslužio vještačko disanje nego istinska ulaganja u njega“, zaključak je Babovića.

“Sagregacija i selektivnost su prošlost Podgorice. Mi smo odlučni da naš grad bude grad jednakih mogućnosti”, riječi su kandidata za odbornika koalicije, Stefana Vešovića. „ Jednakost je moto naše kampanje jer je Podgorica grad svih nas, ne odabranih i ne podobnih, nego svih“, poručuje Vešović dodajući: „Nema više selektivnosti. Kada se radi rasvjeta, radi se svima, kada se radi asfalt, radi se svima. Nećemo dva metra odraditi a preskočiti dva, i onda sređivati sledeća dva. To nema smisla“, zaključuje Vešović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.