Herceg Novi drugi na turniru u Trebinju, Luka Bar četvrta

0

U finalu turnira „Trofej Gacko 2024“, održanom u Turističkom kompleksu “Grad Sunca” Trebinje, sastali su se šampioni Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ŽOK Gacko “RD Swisslion” i OK Herceg Novi, a nakon izuzetno neizvjesnog i uzbudljivog meča, ekipa iz Gacka slavila je rezultatom 3:2.

Utakmica je opravdala očekivanja finala, u kojem su obje ekipe igrale na vrhunskom nivou i pokazale zašto su najbolje u svojim zemljama. Dva puta je OK Herceg Novi imao prednost u setovima, ali šampion BiH uspio je preokrenuti situaciju i na kraju zabilježiti trijumf.

Najbolji igrač turnira je Tamara Divljan, korektor pobjedničke ekipe.

Turnir u „Gradu Sunca“ ponudio je odbojku vrhunskog kvaliteta, a sve ekipe pokazale su zašto su u samom vrhu ovog sporta u svojim zemljama.

Osim finalne utakmice, odlična odbojka viđene je i u meču između ŽOK Luka Bar i OK Marina Kaštela Split, u kojem je ekipa iz Splita slavila rezultatom 3:1.

U jutarnjim mečevima, ŽOK Gacko “RD Swisslion” i OK Herceg Novi ostvarili su ubedljive pobjede sa maksimalnim rezultatom od 3:0. Šampionke BiH, ŽOK Gacko “RD Swisslion”, nadigrale su ekipu ŽOK Luka Bar, dok su prvakinje Crne Gore, OK Herceg Novi, bile bolje od OK Marina Kaštela Split.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.