Crnogorski reprezentativac „izgubio živce“: Osmajić ugrizao pritivničkog fudbalera? (VIDEO)

0

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Milutin Osmajić našao se u epicentru pažnje engleske javnosti, jer je na utakmici Čempionšipa, navodno, ugrizao pritivničkog igrača.

Osmajićev Preston je danas pred domaćim navijačima odigrao 0:0 sa Blekburnom, u okviru šestog kola Čempionšipa, u meču koji su obilježila i crveni kartoni.

Naime, crnogorski internacionalac je u finišu meča bio akter incidenta, poslije kojeg je dobio žuti karton, ali, sudeći prema informacijama sa Ostrva, na tome se neće sve zavšiti.

Ali, krenimo redom.

Fudbaler Blekburna Oven Bek isključen je u 89. minutu, jer je poslije dosuđenog faula sapleo rivala, koji je želio što prije da izvede prekid.

Tada je Osmajić ušao u sukob sa Bekom, zbog čega je dobio žuti karton.

Poslije utakmice, međutim, na društvenim mrežama su se pojavili snimci koji pukazuju da je Nikšićanin prišao sa leđa Beku, kojeg je vukao za dres, a potom, čini se, i ugrizao.

„Bek ima trag na tijelu od ujeda i prava je šteta što sudija to nije vidio. Ovo je ozbiljan incident, niko ne voli da ga ujedaju, nije lijepo. Očekujem da se nešto preduzme povodom incidenta“, izjavio je poslije utakmice menadžer Blekburna Džon Justas.

BBC piše da je Bek nakon susreta obavijestio službena lica o incident.

Osmajić bi, stoga, mogao da se suoči sa dugotrajnom zabranom izlaska na teren.

Jer, BBC podsjeća na situaciju iz 2013. godine, kada je fudbaler Liverpula Luis Suares ugrizao igrača Čelsija Branislava Ivanovića, zbog čega je pauzirao 10 utakmica.

„Sve što mogu da kažem je da nema mjesta tim stvarima na terenu. Znamo da to ne smije da se radi. Ali, zaista nisam ništa vidio“, rekao je menadžer Prestona Pol Hekinbotom.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.