Radulović demantovao „Vijesti“: Napadi na moj račun su zlonamjerne tvrdnje onih koji u mom radu nisu našli nikakvu zamjerku

0

Bivši ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović izjavio je da je poslije stupanja na tu dužnost zatekao 48 ugovora o djelu, a da je u trenutku kada je završavao mandat bilo 28 istih ugovora.

„Oštro demantujem navode koji su se pojavili u medijima jutros, a tiču se Ugovora o djelu koji su potpisani za vrijeme mog mandata. U novembru kada sam stupio na dužnost ministra saobraćaja i pomorstva zatekao sam 48 Ugovora o djelu. U trenutku kada sam završavao mandat bilo je 28 Ugovora o djelu, što je 20 manje nego što sam zatekao, a da pritom niko nije zaposlen za stalno“, naveo je Radulović.

„Vijesti“ su danas objavile da je za nepunih osam mjeseci mandata Radulovića sklopljen 31 ugovor o djelu i tri ugovora o dopunskom radu, po osnovu čega je resor aktuelne ministarke saobraćaja Maje Vukićević u junu isplatio više od 27.000 evra bruto.

Radulović, koji je sada ministar pomorstva, tvrdi da nije u rodbinskim vezama sa dijelom bivših ili sadašnjih zaposlenih u sektoru saobraćaja, koji su angažovani u vrijeme dok je rukovodio tim resorom.

„Takođe, želim da saopštim i da se značajan broj ovih ugovora odnosi na ugovore iz ranijeg perioda, što znači da nisu novo zaključeni ugovori već su samo produženi. Napadi koji u posljednje vrijeme dolaze na moj račun su samo spekulacije i zlonamjerne tvrdnje onih koji u mom dosadašnjem radu nisu našli nikakvu zamjerku“, zaključio je Radulović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.