Ivanović: Što manje grešaka i čvrta odbrana donijeće dobar rezultat

0

Prošla sezona u Ligi šampiona bila je najlošija u bogatoj istoriji ženskog rukometnog kluba Budućnost. Nisu dobro ušle Plave ni u novu takmičarsku godinu, makar rezultatski. U prvom kolu je uprkos porazu od Rapida u Bukureštu, igra bila na optimalnom nivou, dugo su crnogorske šampionke držale priključak, za razliku od prvog meča u “Morači”, gdje su brzo “potonule” protiv Bresta.

Dva različita izdanja, prva utakmica bila dobra. Na pravi način smo otvorili duel, odigrali dobro u prvom poluvremenu, ali je u nastavku došlo do konfuzije u napadu, Rumunke su se odvojile i uspjele da meč privedu kraju u svoju korist“, prisjetila se desni bek Budućnosti, Tanja Ivanović, prvog duela u Bukureštu.

Brest se u meču drugog kola u Podgorici odvojio još u prvom poluvremenu.

U drugom meču je bila dosta slabija odbrana, imali smo veliki broj promašenih zicera, što ne bi smjelo da nam se događa. Brest je to znao da iskoristi, uz dosta naših isključenja. Uglavnom, to nas je skupo koštalo“.

Naša reprezentativka očekuje reakciju, iako se mečevi sa snažnim rivalima smjenjuju kao na traci. Plave sjutra (subota) od 16 časova gostuju danskom Odenzeu.

Očekujemo jaku utakmicu, svi znamo kako Odenze igra. Krasi ih odlična igra u tranziciji, imaju odlične igrače, većinom su to igrači koji imaju dobre finte i jako teško ih je čuvati. Znamo šta nas čeka, spremamo se za Dankinje, ali uvijek gledamo da najviše pažnje posvetimo svojoj igri“, poručuje Ivanović.

Plave su imale na čemu da rade prethodne sedmice. U prethodnom meču su pokazale dosta slabosti koje je tebalo ispraviti.

Moramo da smanjimo broj tehničkih grešaka na minimum. Moramo imati jaku i stabilna odbrana, uz čvrstu sredina, da ne mogu tako lako da nas prelaze… Dobru energiju iz odbrane onda možemo da prenesemo u napad i dođemo do lakih golova“, otkriva “recept” Tanja.

Desni bek Budućnosti i reprezentacije Crne Gore poručuje da je svaka utakmica priča za sebe i da Odenze ne treba upoređivati sa Rapidom i Brestom.

Odenze je tim koji dosta trči, kod njih se u svakom momentu zna šta koji igrač radi, gdje napadaju, dobra im je tranzicija, uigrani su, iako imaju dobre finter, koji mogu u svakom momentu da pronađu slabu kariku i postignu gol. Moramo da se koncentrišemo na te segmente njihove igre. Što manje grešaka u napadu i čvrsta odbrana donijeće dobar rezultat“, uvjerena je Tanja Ivanović.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice.Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.