Alternativa: Milatović 2010. godine u Vijestima javno branio Đukanovićev ekonomski preporod Crne Gore (FOTO)

0
Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović konstantno kritikuje program Evropa sad 2, kao i povećanje penzija, ali to ne iznenađuje jer je JAVNO branio ekonomski program DPS-a, istakli su iz Alternative Crna Gora.

 

Oni su na Fejsbuku postavili kolumnu u kojoj Milatović hvali ekonomske poduhvate DPS-ovog režima i savjetuje da se istima nastavi zarad poboljšanja životnog standarda građana.

– Da, dobro ste pročitali – Jakov Milatović se zalagao DPS-ov ekonomski preporod Crne Gore. Ako laže koza, ne laže rog, pa isto tako Jakov, kao diplomirani ekonomista 2010. godine u svojoj kolumni objavljenoj u Vijestima kaže da je „nastavak liberalno orjentisanih ekonomskih reformi, ključan za povećanje standarda građana“.
Zagovornik ovog pravca je „udarna pesnica“ Mila Đukanovića, profesor Veselin Vukotić, koji je označen kao grobar crnogorske ekonomije upravo zbog ovog pravca. Na kraju je završio i u zatvoru zbog malverzacija, a potvrđena je i optužnica protiv njega jer je naš nacionalni brend Plantaže 13. jul doveo do ruba propasti.

No, da se vratimo na Jakova koji se očigledno vraća na fabrička podešavanja. Dragi Jakove kako se ovaj ekonomski koncept odrazio na Radoje Dakić, Solanu Bajo Sekulić, Velimir Jakić, Polimku, Titex, Mljekaru Podgorica, Duvanski kombinanat, Obod, Košutu, Željezaru, Boksite, Jugoceaniju, Arsenal, Primorku, Metalac, Gornji Ibar…

Da li treba još da nabrajamo? Da li je za pohvalu što je na hiljade radnika ostalo bez posla, a neki do danas nisu svoja prava ostvarili? Nama nije i neće nikad biti jer ćemo se i dalje boriti da se i plate i penzije povećavaju, a ne da se vraćamo na ovo vrijeme kada ste podržavali Đukanovićev ekonomski preporod Crne Gore. Pametnome dosta – navode iz Alternative na Fejsbuku.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.