Đurić sa Marakane do Jošanice

0

Novi Pazar je dobio veliko pojačanje u odbrani, stigao je štoper Andrej Đurić iz Crvene zvezde. Sve je dogovoreno dan prije kraja prelaznog roka, a sada i ozvaničeno kroz objavu kluba.

Dogovorena je pozajmica do zime i u naredna tri mjeseca defanzivac će biti uzdanica Novog Pazara i nada da klub iz grada sa obala Jošanice može do boljih rezultata nego na početku sezone.

Đurić je prošao kompletne pripreme sa Crvenom zvezdom i do pretposlednjeg dana prelaznog roka na Marakani su vijećali da li da ga ostave u timu ili je bolje da ga proslijede gdje bi imao veliku minutažu, a odluka je donijeta u smjeru pozajmice Novom Pazaru.

Kapiten Zvezdine generacije 2003. prošle sezone je bio u Spartaku iz Trnave, igrao je u grupnoj fazi Lige konferencije i bio među najboljim štoperima šampionata Slovačke. Stručni štab i uprava Zvezde su ga vratili na Marakanu, pa je odbijeno nekoliko ponuda.

Đurić je već nekoliko dana u trenažnom procesu sa novim saigračima, a naredna utakmica za Novi Pazar je protiv TSC-a u Bačkoj Topoli u subotu 21. septembra.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.