Dinamo otpustio Jakirović: Kek i Kovač aduti da preuzmu Modre

0

Istorijski debakl od Bajerna u Minhenu (2:9) bila je kap koja je prelila čašu. Dinamo Zagreb otpustio je trenera Sergeja Jakirovića, a već se licitira i sa naslednicima.

Glavni kandidati su Niko Kovač i Matjaž Kek. Kovač je nekadašnji kapiten Hrvatske i selektor, a sjedio je na klupama Ajntrahta, Bajerna, Monaka i Volfzburga.

Kek je trenutni selektor Slovenije koju je predvodio do plasmana u osmini finala na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. U Hrvatskoj je vodio Rijeku sa kojom je 2017. godine prekinuo dominaciju Modrih.

Prinudni trener Zagrepčana dok uprava ne nađe rješenje biće Sandro Perković, član stručnog štaba šampiona Hrvatske.

Prije svega želim Sergeju Jakiroviću da zahvalim na svim rezultatima koje je postigao. Imali smo ugodnu saradnju, na mene je ostavio utisak kvalitetne osobe i želim mu puno sreće u daljoj karijeri. Najvažnije je u ovakvim situacijama da ostanemo ljudi, da interes Dinama stavimo na prvo mjesto. Na svima nama je sada da donesemo kvalitetnu odluku o novom treneru u ovom nezgodnom trenutku po Dinamo i da se vratimo na pobjedničke staze“, rekao je predsjednik Dinama, Velimir Zajec.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.