Basket ludilo se širi Podgoricom

0

Portonovi, Bar, Žabljak, Nikšić – četiri stanice širom Crne Gore obišao je basketaški karavan, a sada je sve spremno za završni spektakl. 3×3 Podgorica 2k24 LOB Quest turnir na programu je 21. i 22. septembra ispred TC Big Fashion u Podgorici.

Na turniru će učestvovati 18 ekipa, uključujući tri tima koja se prema FIBA rang listi nalaze među 20 najboljih na svijetu. Fond nagrada iznosi 2.000 eura, a pobjednik prestižnog turnira osvojiće slot za Masters u Amsterdamu.

Od ekipa koje su najavile učešće i koje su izborile plasman na završni 3×3 Podgorica 2K24 LOB Quest turnir posebno se izdvajaju Partizan, Ub i Kodio iz Podgorice koji imaju bogato iskustvo i mnoštvo osvojenih najprestižnijih turnira iza sebe.

Sve ovo dodatno garantuje istinski spektakl u glavnom gradu Crne Gore.

Veliko je zadovoljstvo da u Podgorici ugostimo najveći 3×3 turnir u Crnoj Gori. Nakon lite questa u Portonovom i tri stanice 3×3 Montenegro 2k24 Lob quest toura došli smo do same završnice, velikog 3×3 Podgorica 2k24 quest turnira čiji će pobjednik izboriti učešće na Mastersu u Amsterdamu. Svi nestrpljivo iščekujemo 3×3 spektakl na kome će pored crnogorskih ekipa nastupiti ekipe iz regiona, a da napomenemo da su ekipe Partizana, Uba i Kodia među 20 najboljih ekipa na svijetu“, rekao je Boris Sekulić, organizator 3×3 Montenegro Lob tour-a.

Za 21. septembar zakazana je grupna faza završnog turnira koja kreće od 15 sati. Ekipe će biti podijeljene u šest grupa po tri, a plasman u nokaut fazu izboriće 12 ekipa. Program u nedjelju kreće od 17.30 mečevima osmine finala, a prije toga, od 15 sati zakazan je turnir za djecu.

Osim terenskog kompleksa, na parking Big Fashion-a će biti postavljena i fan zona kompanije LOB na kojoj će svi prisutni moći da se takmiče i osvoje prigodne poklone.

Sve je spremno za basket ludilo u Podgorici. Vežite se, polijećemo!

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.