Janjević: Ostaje žal što nije bio makar remi, a zaslužili smo i više

0

Na startu kvalifikacionog puta Lige šampiona za mlade omladinski tim Budućnosti poražen je od Dinama u Tbilisiju 3:2, ali daleko od toga da je priča završena.

Revanš u Podgorici izabranici Marka Janjevića imaće 2. oktobra, a po prikazanom u Gruziji i te kako imaju šansu za prolay i eventualni dvomeč sa turskim Trabzonsporom.

Međutim, moraće Plavi da budu mirniji u realizaciji, s obzirom da su na stadionu “Mihel Meski” promašili sijaset prilika.

“Stvorili smo veliki broj izglednih prilika za postizanje gola, a 18 šuteva na gol dovoljno govori o šansama koje smo imali”, istakao je Janjević.

Budućnost je povela pogotkom Andreja Kostića u devetom minutu, vodila je i 2:1 golom Bodina Tomaševića u finišu prvog poluvremena, a praznih šaka ostala u sudijskoj nadokandi…

“Igrali smo protiv izuzetnog dobrog protivnika, a utakmica je bila čvrsta i takmičarski nastrojena, kako smo i očekivali. Imali smo vođstvo dva puta, ostaje žal što na kraju nije bilo makar neriješeno, a sigurno je da smo zaslužili i više”, zaključio je trener Budućnosti.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.