Federer: Đoković će biti favorit na Australijan openu

0

Bez obzira što je pre nešto više od mjesec dana osvojio jedini veliki trofej koji mu je nedostajao – zlatnu olimpijsku medalju – Novak Đoković je ponovo u očima svjetske teniske javnosti otpisan.

Mnogi vjeruju da pored Janika Sinera i Karlosa Alkarasa srpski as neće moći do novog, 25. grend slem trofeja u karijeri. Ipak, što je posebno zanimljivo, u Đokovića i dalje vjeruje – Rodžer Federer.

Nekadašnji švajcarski as je lijepim rečima govorio o Novaku.

“Novak je osvajanjem olimpijskog zlata i igranjem manjeg broja turnira zaokružio sezonu. On nije igrao manje zbog povreda, nego je izabrao da tako bude, što je normalna stvar kada postajete stariji”, rekao je Federer.

I dodao da vjeruje u Đokovićeve šanse na narednom grend slemu.

“Jedva čekam Australijan open, sledeći grend slem. Mislim da će na njemu Đoković biti favorit zajedno sa Sinerom i Alkarasom. Biće jako zanimljivo pratiti taj turnir”.

Što se tiče Nadala, Rodžer nije želio da se upušta u procjene.

“Kada je Rafa u pitanju – ne znam. Moramo da vidimo šta će biti. Teško mi je da prognoziram, zato što je igrao malo tenisa ove godine”, istakao je Federer.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.