Međunarodni naučni skup 20 – 21. septembra: Uloga i značaj obrazovanja u savremenom društvu

0

Filozofski fakultet Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Filozofskim fakultetom Univerziteta u Novom Sadu organizuje Međunarodni naučni skup Uloga i značaj obrazovanja u savremenom društvu povodom 50 godina Univerziteta Crne Gore, koji će se održati u Nikšiću, u Svečanoj sali Filozofskog fakulteta, 20i 21. septembra 2024. godine.

Na otvaranju će govoriti prof. dr Veselin Mićanović, prorektor za nastavu Univerziteta Crne Gore, prof. dr  Tatjana Novović, dekanica Filozofskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, mr Aleksandra Hajduković, direktorica Zavoda za udžbenike i nastavna  sredstva – Podgorica i prof. dr Dijana Vučković, prodekanica  Filozofskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Učesnici i učesnice na ovom naučnom skupu su uvaženi stručnjaci/stručnjakinje iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Na skupu će biti prezentovani radovi koji razmatraju probleme uloge i značaja obrazovanja u savremenom društvu iz domena učenja i nastave, filozofije, psihologije, sociologije, istorije, književnosti, digitalnog učenja i održivog razvoja i  obrazovanja.

Međunarodni naučni skup je otvoren za javnost.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.