Meridianbet 1. CFL: Dečić dočekuje Arsenal, Jezero i Mornar u Beranama

0

Dvije zaostale utakmice drugog kola „Meridianbet“ Prve crnogorske lige biće odigrane danas.

Aktuelni šampion Crne Gore, ekipa Dečića, dočekaće na terenu Trening kampa FSCG Arsenal. Tuzani su prije nekoliko dana remizirali u Bijelom Polju i sigurno je da će probati da se iskupe i dođu na samo dva boda od lidera Budućnosti. S druge strane, Arsenal je u prethodnom kolu ubjedljivo poražen od Mornara u Baru, pa i oni žele da obraduju svoje navijače. Bilo kako bilo, Dečić ima ulogu favorita i ostaje da se vidi da li će uspjeti da je na terenu opravdaju.

Na Gradskom stadionu u Beranama sastaće se Jezero i Mornar. Biće to duel dvije poslednjeplasirane ekipe na tabeli i svakako prilika da pobjegnu sa dna tabele. Međutim, u poslednja dva kola Barani su pokazali bolje partije, pa im samim tim i pripada blaga uloga favorita.

Parovi i sudije: Jezero – Mornar (D. Vujisić, N. Radulović, A. Đikanović, M. Ćupić), Dečić Admiral Bet – Arsenal (M. Knežević, V. Todorović, J. Došljak, B. Odalović)

Oba susreta počinju u 18 sati.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.