Omladinci Budućnosti danas igraju prvi meč Lige šampiona u Tbilisiju

0

Budućnost gostuje Dinamu iz Tbilisija u prvom meču kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Talentovana generacija pokušaće da ostvari dobar rezultat uoči revanša 2. oktobra.

Po prvi put u istoriji Budućnost će nastupiti u Uefinoj Ligi šampiona za mlade (do 19 godina), a prva prepreka u kvalifikacijama je Dinamo Tbilisi.

„Očekivanja? Uvijek su na nivou grba koji nosimo – najveća moguća! Naravno, nikoga ne smijemo da potcijenimo, a posebno ne Dinamo čiji je tim sastavljen od par igrača iz seniorskog tima koji imaju ogroman kvalitet“, poručio je defanzivac Bodin Tomašević, jedan od lidera generacije.

„Stručni štab nam je detaljno ukazao na dobre i loše strane protivnika, a rekao bih da je recept za pozitivan rezultat koncentracija na naše zadatke u igri. Vjerujem u dobar rezultat, a nadam se da ćemo ga ostvariti i prirediti jedan užitak našim navijačima u revanšu – nadam se pod Goricom“, jasan je 18-godišnji štoper.

Ključ svega je – timski duh, tvrdi ljevonogi dribler Andrej Camaj.

„Važno je da se borimo jedan za drugoga u svakom trenutku, vjerujem da ćemo to da radimo i ukoliko bude tako – siguran sam u dobar rezultat. Svako od nas ima svoju ulogu, važno je da iz sebe izvuče maksimum koliko god ko od nas igrao, a komunikacija je ključna. Možemo da igramo agresivno, ali i da budemo smireni i koncentrisani kada treba. Kvalitetna smo ekipa, to treba da dokažemo“, jasan je Camaj.

Meč počinje u 17 sati po našem vremenu. Revanš je 2. oktobra. Pobjednik će u drugoj rundi kvalifikacija na megdan Turskom Trabzonu.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.