Koalicija “Još jače”: Zašto je Rakčević srušio vlast sa DPS-om, kada je gradska uprava vrijednim radom pripremala projekte?

0

Kao što je zbunjujuća odluka da sa DPS-om sruši većinu u kojoj učestvuje, još više je začuđujuća reakcija funkcionera URE Luke Rakčevića na najavljenu realizaciju projekta izgradnje Bulevara Vojislavljevića, saopštili su iz koalicije “Još jače” (PES – DCG) – Saša Mujović.

„Zašto je Rakčević srušio vlast sa DPS-om, kada je gradska uprava vrijednim radom pripremala projekte, kao što kaže? Da li je po potrebi Rakčevića gradska uprava dobro radila, a po potrebi loše? Da li Rakčević smatra da je dovoljno da se projekat poželi, a da će se isti sam od sebe finansirati i realizovati?“, upitali su iz koalicije PES – DCG, pa nastavili:

„Da je upravo on taj koji prisvaja rezultate govori i činjenica da je gradonačelnica Olivera Injac sa kolegama iz većine u Skupštini Glavnog grada i Vlade Crne Gore uradila ključne korake koji su ovaj projekat oživjeli i doveli do nove faze realizacije, kroz izradu složene projektne dokumentacije i obezbjeđivanje sredstava koje su potrebna“, istakli su iz koalicije “Još jače”.

Upitali su i „na koji je to način Rakčević dao bilo kakav doprinos ovom projektu“?

„Ako već cijeni rad kolega iz uprave grada, zašto je sve što rade podredio sopstvenim političkim interesima i želji da još jednom bude kandidat za gradonačelnika i ništa više?“, zaklučili su iz koalicije “Još jače” (PES – DCG).

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.