Trifunović se oglasio na Instagramu posle hapšenja u Hrvatskoj

0

Glumac Sergej Trifunović oglasio se nakon što je uhapšen u Hrvatskoj.

On je na Instagramu napisao:

„Oh kako mi nedostaju oni dani kad izađeš uveče u Londonu na jedno piće i probudiš se u Maroku“, napisao je kratko Sergej citirajući Pitera O’Tula.

Podsjetimo, nakon što je Sergej Trifunović uhapšen noćas na graničnom prelazu Bajakovo, on je danas saslušan u splitskom sudu.

Glumac je saslušan na Županijskom sudu u Splitu. Saslušanje je trajalo više od dva sata, a sudija ga je prekinuo, oduzeo mu pasoš i izrekao mjere predostrožnosti, pišu hrvatski mediji.

Policija je optužnicom tražila novčanu kaznu od 1.000 evra za prekršaj iz člana 5. i 30 dana zatvora za prekršaj iz člana 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prenose hrvatski mediji.

Iako je prvo najavio da će dati izjavu, nakon razgovora s advokatom Ivankom Šamijom, više nije razgovarao s medijima, a ubrzo je sjeo u taksi i napustio sud, piše Blic.

Kako je ranije prenijela zagrebačka televizija N1, Trifunović je priveden zbog objave „neprimerenog sadržaja“, kojom je ujedno na „grub način omalovažavao policiju i policijske službenike“, navodeći da su mu splitski policajci iznudili preko hiljadu evra.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.