Bulatović: Podgorica zaslužuje da se o njoj brinu iskusni, mudri i dobronamjerni ljudi

0

Podgorica je grad koji vole svi naši sugrađani, bez obzira kojoj generaciji pripadaju, i zato je neophodno da se u njoj osjećaju sigurno, uvaženo i zadovoljno. Upravo to će omoguciti koalicija „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“, saopštio je kandidat za odbornika sa te liste Vladimir Bulatović.

„Ovih dana imamo priliku da vidimo kako predstavnici DPSa obilaze Podgoricu puni obećanja za rješavanje, kako oni kažu, „nagomilanih problema“. Kakva je njihova briga za građane imali smo prilike da se uvjerimo u prethodne tri decenije, kada su potpuno uništili vrijednosni sistem u svim segmentima našeg društva.
Mi prenosimo sigurnost koja je toliko dugo bila potrebna našem gradu i pokazali smo da imamo viziju. Zbog toga je povjerenje dato nama pobjednička kombinacija: i u smjeru rezultata i u pogledu plana za dalje razvijanje grada“, kazao je on.

Što se tiče spiska nagomilanih problema, sve su to rezultati njihovog rada, izgradnji, ugradnji, podjela građana na prvi i drugi red, korupcje, devastacije i uništavanja Podgorice i Crne Gore, jasan je Bulatović i dodaje da šminkanjem liste i papagajskim ponavljanjem „mi smo svi novi“ pokušavaju da potcijene inteligenciju građana, jer se nijednom riječju, a kamoli djelom, nisu odrekli onih pogubnih politika krimininala i podjela kojima je Dps doveo Crnu Goru na rub propasti.

„Zato je glas za njih povratak na staro, a to se neće desiti, jer previše volimo Podgoricu da bismo to dozvolili. Pobijedićemo ih kao što smo to uradili avgusta 2020. godine, potom oktobra 2022. godine, i Podgorici, gradu svih nas koji je volimo, obezbijediti stabilnost i staviti fokus na građane i njihove probleme. Imamo program i ljude koji su kadri da ga ostvare, a da ne dozvole da Podgorica ikada više bude predmet političke trgovine neozbiljnih ljudi, koji uz pomoć našeg glavnog grada žele da ostvare svoje izopačene ambicije“, zaključuje Bulatović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.