Mugoša na Koniku: Izgradićemo bulevar ka Starom aerodromu, novi most za saobraćaj na Ribnici, regulisaćemo vodosnabdijevanje, participirati u izgradnju još jednog vrtića

0

Podgorica iz dana u dan “tone” u ozbiljne probleme jer saobraćajne gužve postaju svakodnavica, problemi sa nečistoćim prijete da prerastu u zarazu, imamo probleme sa vodosnabdijevanjem velikog dijela Podgorice koji su sve češći, poručio je Boris Mugoša, kandidat za gradonačelnika Podgorice liste „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer”.

„Nalazimo se na Koniku sa željom da zajedno sa građankama i građanima ovog dijela Podgorice rješavamo brojne probleme i u dijelu putne infrastrukture, i u dijelu vodovodne mreže i elektro mreže”, rekao je Mugoša.

Mugoša je sa kandidatkinjama i kandidatima obišao Konik i tom prilikom istakao planove Evropskog saveza kada je ovaj dio grada u pitanju.

„Nakon 29. septembra ćemo krenuti u izgradnju bulevara koji je veza sa Starim aerodromom, odnosno produžetak bulevara Pera Ćetkovića i vezivanje na put ka Dinoši. Takođe, izgradićemo novi most kod starog mlina na Ribnici, kako bi se bolje saobraćajno povezao Konik sa Maslinama. Radićemo i na poboljšanju vodovodne mreže na Kakarickoj gori, kao i na problematici elektro mreže, jer je napon na Koniku slab i često dolazi do kvarova”, rekao je Mugoša.

Prema njegovim riječima, neophodna je izgradnja još jednog vrtića između Konika i Starog aerodroma i grad će participirati u tom projektu.

„29. septembra je prilika da krenemo zajedno da radimo na tome da Podgorica bude grad za primjer. Zato vas sve pozivam da 29. septembra zakružite broj 3 na glasačkom listiću, a Evropski savez je garant sigurnosti, stabilnosti, transparentnosti i napretka Podgorice”, zaključio je Mugoša.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.