Šćepanović: Ulaganje u djecu je prioritetni zadatak nove gradske uprave

0
Kandidatkinja za odbornicu liste „Jakov Milatović – za bolju Podgoricu“, Maja Šćepanović, istakla je važnost obnove dječijeg odmarališta Veruša, mjesta na kojem su generacije mališana decenijama stvarale nezaboravne uspomene kroz igru, sport i smijeh.

 

– Činjenica da smo dozvolili da odmaralište ostane zapušteno toliko dugo, jasno govori o pogrešnim prioritetima. Mi smo prepoznali potrebu za modernizacijom i izgradnjom novih paviljona, jer su stari, neuslovni objekti, porušeni tokom ljeta  naglasila je Šćepanović.

U planu je, kako je dodala. izgradnja dva nova paviljona sa 60 trokrevetnih soba, kao i trećeg objekta „Veruša“ sa 48 ležajeva, što će omogućiti komforniji i kvalitetniji boravak djece. Ovaj projekat već je u fazi realizacije, a cilj je da djeca već sljedećeg ljeta ponovo uživaju u novom odmaralištu.

– Na samo 40 km od centra Glavnog grada, uz odličnu povezanost sa autoputem, gradićemo mjesto gdje će najmlađi stvarati najljepša sjećanja, jer investicija u djecu je prioritetni zadatak nove gradske uprave – zaključila je Šćepanović, pozivajući građane da pažljivo biraju kome će ukazati povjerenje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.