Nekada je zviždala iza Milovih i Blažovih leđa, a sada je Andrejeva kičma: Na Milovićevoj listi vjerna Đukanovićeva braniteljka (VIDEO)

0

Da je DPS proširio svoju listu satelitskih im partija na podgoričkim izborima jasno je svakom građaninu Crne Gore. Tako su pored njihove liste koju predvodi Nermin Abdić, i pored Evropskog saveza koji važi za njihove tradicionalne partnere, ovog puta aktivirali i Duška Markovića koji je napustio DPS i niti jednom riječju ih tokom kampanje nije napao. Ono što je novina svakako jeste lista Andreja Milovića koji je očito okupio sve ostale suverenističke kadrove koji se nisu mogli uhljebiti na nekoj od prethodno pomenutih lista.

Tako se treća na listi Andreja Milovića našla izvjesna Maja Gardašević. Sjetiće se naši čitaoci protesta koji su obilježili kraj 2022. godine i početak 2023. pod sloganom Ima nas. Taj fijasko od protesta organizovan od strane Demokratske partije socijalista a protiv izglasanog Zakona o predsjedniku okupljao je par stotina nezadovoljnih „kometa“ koji su branili lik i djelo Mila Đukanovića.

Jedna od njih je bila i Maja Gardašević, koja se sada nalazi na listi Andreja Milovića. Ona je svojevremeno medijima poslala poruku kao zabrinuta građanka za dobrobit voljenog joj Mila Đukanovića.

– Okupili smo se večeras kao prave patriote, nismo iz političkih parija, već volimo svoju državu i želimo da pošaljemo jasnu poruku da prosto ima nas, biće nas i da tražimo dva zahtjeva, a to su povlačenje sramnog izglasanog Zakona o predsjedniku i što hitnije raspisivanje parlamentarnih izbora. I neka građani daju svoju sud – kazala je za naš portal Maja Gardašević.

Do vanrednih parlamentarnih izbora je i došlo, a Pokret Evropa sad, zajedno sa njenim sadašnjim stranačkim liderom, je odnio ubjedljivu pobjedu i patosirao joj milog predsjednika. Ali kako to obično i biva, politički trendovi u Crnoj Gori nisu predvidivi. Stoga je politička kičma Milojka Spajića izašla iz PES-a i okupila sve ljubitelje lika i djela Mila Đukanovića a sve u cilju političke sujete nakon što je isti svojim nepromišljenim potezima kompromitovao svoju ulogu u partiji, koja ga je ranije ove godine i isključila.

Ali prije izbornog ciklusa koji je obilježio pad DPS-a, došlo je i do sloma Mila Đukanovića kao političke persone kada je isti izgubio na predsjedničkim izborima. Viralan je postao snimak kako ekstremističke pristalice DPS-a zvižde na novinarku Vijesti, a pogodite ko je stojao tik iza Đukanovića, dobacivao i zviždao? Upravo treća kandidatkinja za odbornicu u podgoričkom parlamentu sa Milovićeve liste – Maja Gardašević.

Naime, na tačno petom minutu, možete pogledati video prilog gdje se Gardaševićeva nalazi tik iza Mila i Blaža Đukanovića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.