Za budućnost Podgorice: Ne smijemo dozvoliti da odlučuju oni koji stvaraju nesigurnost, mi radimo i donosimo stabilnost!

0

Građani i građanke Podgorice sa nestrpljenjem i radošću očekuju dan izbora, kada će glasanjem za našu koaliciju odblokirati razvoj Podgorice. Za to vrijeme, odbornici iz političke orbite DPS-a, koji su podržali bivši režim u namjeri da još jednom zaustavi Podgoricu na putu napretka i razvoja, emituju sve veću nervozu. Očajnički plasiraju neutemeljene optužbe na račun naših kandidata za odbornike, u koje ni sami ne vjeruju, saopšteno je iz koalicije Za budućnost Podgorice.

„Kandidati koalicije” Grad svih nas – za budućnost Podgorice”, pokazali su u prethodnih godinu dana šta znače privrženost rodnom gradu i posvećenost građanima Podgorice. Inicijativom naših odbornika, koji su meta prozivke bivšeg režima i njihovih satelita, usvojena je odluka o „gradskom stanu“ – koja će obezbijediti povoljnije cijene za više kategorija stanovništva. Odluka o početku radova na izgradnji multifunkcionalne sportske dvorane, takođe je proistekla iz inicijative i želje naših odbornika da oredvode razvoj svakog dijela našeg grada. A istom odlukom stvoreni su uslovi za početak rada na izgradnji prvog sajmišta u Podgorici“, jasni su iz ove koalicije.

Kako navode, dodjela prostora za funkcionisanje Udruženja mladih sa hendikepom i dnevnog centra za osobe sa demencijom, direktan je rezultat inicijative nosioca naše izborne liste “Grad svih nas”, dr Jelene Borovinić Bojović.

„Mi ne zaboravljamo nikoga i brinemo o svima. Posebno smo ponosni na oslobađanje Gradske televizije od hobotnice bivšeg režima, čime je ova televizija prestala da bude emiter nacionalne netrpeljivosti. Da su građani prepoznali unapređenje kvaliteta programa najbolje potvrđuje činjenica da je gledanost Gradske televizije od oslobođenja do danas, višestruko veća nego ranijih godina – po svim istraživanjima. Nema dileme da će Podgoričani i Podgoričanke glasati za one u koje imaju povjerenje, za one koji donose stabilnost i napredak. Izborna lista Grad svih nas – za budućnost Podgorice preuzeće odgovornost za vođenje grada u naredne četiri godine“, zaključili su iz ZBPG.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.