Brnović: Jezero je praktično nova ekipa, želimo tri boda

0

Fudbaleri Budućnosti utakmicom protiv Jezera večeras nastavljaju takmičenje u 1. CFL. Plavo-bijeli će protiv tima iz Plava pokušati da upišu novu pobjedu, dilemu nema trener Ivan Brnović.

Znaju se naša očekivanja, bez obzira na mjesto, protivnika ili vrijeme. Želimo da osvojimo nova tri boda, a kakvu ćemo strategiju primjeniti, na koji ćemo način igrati i koji model primjeniti – to je nešto što ćemo da ostavimo unutar tima“, rekao je šef stručnog štaba Ivan Brnović.

Brnović je radio u Jezeru i ima veliko poštovanje za predstojećeg rivala.

Jezero je praktično nova ekipa u odnosu na prošlu sezonu, ali zaslužuje poštovanje jer polako dolazi na rezultatski zadovoljavajući nivo uprkos nešto lošijem startu. Neće biti lako, domaćin će biti motivisan, igra agresivno, ima čvrstinu u defanzivi, opasan je iz tranzicije, fizički spreman… Zbog svega toga zaslužuje respekt, ali kao trener upotpunosti vjerujem u svoj tim“, kaže Brnović.

Tim će uoči meča odraditi samo dva međusobna treninga.

Reprezentativna pauza je protekla dobro, prije svega radno, a igrači koje smo kao stručni štab imali na raspolaganju su radili maksimalno odgovorno i zaslužuju sve pohvale. Kompletirali smo se tek prije dva dana povratkom reprezentativaca, imamo svega dva zajednička treninga u kompletnom broju i neće biti lako sastaviti ekipu – momci iz reprezentacija su se vratili umorni, neki drugi su izašli iz povrede… Međutim, svemu smo naredni i imamo potpuno povjerenje u naše igrače i naš tim“, govori Brnović.

Budućnost i Jezero odigrali su 24 međusobne utakmice. Podgoričani imaju 14 pobjeda, 4 remija i 6 poraza.

Nadamo se dobrom terenu, možda bude i najbolji na kojem ćemo igrati ove sezone. Naša prednost je naše iskustvo i naš kvalitet, a do izražaja može doći i iskustvo u odigravnju sličnih utakmica. Postoji bojazan da možemo da imamo ravnotežu između iskusnijih i mlađih igrača, jer su stvarno mnogi umorni nakon velikih napora u posljednje vrijeme, ali vjerujem da će svaki igrač koji istrči dati maksimum, opravdati povjerenje i da ćemo zajedno doći do pobjede“, jasan je Ivan Brnović.

Meč je u 20 sati.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.