Rutina Zvezde pred Benfiku

0

Rutinska pobjeda Crvene zvezde (2:0) na debiju velikih ljetnjih pojačanja. Napredak je pao posle penala i gola Ivanića iz igre, a pogodak na predstavljanju navijačima u novom klubu nije htio Silasa.

Novajlija iz Bundeslige imao je nekoliko šansi, dobro se kretao i za sada je jedino izvjesno da je stigao spreman iz Štutgarta. Čekaju se golovi i konkretniji učinak.

Krunić je proveo najviše na terenu i tim potezom je Milojević jasno pokazao da će reprezentativac Bosne i Hercegovine biti starter i u četvrtak protiv Benfike u prvom kolu Lige šamapiona.

Radonjić je igrao poslednjih pola sata umjesto Silasa, trudio se da pravi atraktivne poteze. Publika ga je pozdravljala aplauzima, pozivajući ga u sprint kad god je bio u posjedu lopte. Imao je i on priliku da se upiše u strijelce, ali pogodio je stativu.

Prosječna igra Crvene zvezde u prvom poluvremena izrodila je prednost jer je sudija Pavle Ilić procijenio da ima elemenata za penal u 29. minutu. Lopta je posle centaršuta Silasa udarila Marinkovića u tijelo, pa u ruku.

Siguran sa bijele tačke bio je Duarte, a ubrzo je Napretkovom vezisti Stojiljkoviću poništen gol zbog ofsajda.

Ivanić je otklonio sve dileme već na startu drugog poluvremena, pokazujući značaj za tim i da mu prija kapitenska traka. Spajić nije ni bio u protokolu, a takođe ni Milson.

Dozirao je Milojević minitažu i Elšniku, odmorio Đigu posle naporne afričke avanture za njega. Kao drugi bonus igrao je Leković, a sada već standardni mlađi u ekipi Mimović bio je zapažen u prvom poluvremenu.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.