Pejović (PES): Nikolić da objasni šta će njihov nosilac liste sa Viktorom Drešajem

0

Umjesto vođenja evidencije ko je bio gdje za vrijeme vlasti DPS-a, za javnost je mnogo interesantnije da Nikolić objasni šta će njihov nosilac liste na fotografiji sa Drešajem, saopštio je potpredsjednik Skupštine Boris Pejović.

„Iako Nikolić važi za portparola političkog krila kavačkog klana, ovo je prilika da anulira taj stečeni status i ogradi se od partije koju je logistički pomogao Radoje Zvicer, što piše u Skaj aplikaciji. Desetine hiljada nekadašnjih članova DPS-a su napustile i napuštaju tu partiju, koji za razliku od Nikolića nisu obavezni da dijele sudbinu subjekta, po sadržajima Skaja povezanog sa kriminalnim klanovima“, kazao je Pejović.

On navodi da je čak i nekadašnji potpredsjiednik Duško Marković makar formalno napustio DPS kada je shvatio ono što Nikolić još nije ili ne može.

„Zato DPS kao partija koja je još uvijek zarobljena u raljama kriminala ne može građanima osigurati ništa osim siromaštva, korupcije i rekorderskih pregovara sa Evropskom unijom“, zaključio je Pejović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.