Kipar ostao bez selektora: Kecbaji uručen otkaz

0

Poslije poraza od tzv. Kosova u Ligi nacija (0:4), Fudbalski savez Kipra je odlučio da smijeni selektora Temura Kecbaja.

To je objavio predsjednik Saveza Jorgos Kumas.

„Tokom razgovora koji sam imao sa selektorom Kecbajom razmijenili smo mišljenja i stavove o imidžu koji je ekipa prikazala u posljednje dvije utakmice. Kecbaja se stavio u službu Savezu, sa ciljem da donese neophodne odluke na poboljšanju igre i ambijenta u reprezentaciji. Sugerisao je da je u tom smislu ekipi potrebna drastična promjena. Nemamo dilemu da je u ovom teškom trenutku po reprezentaciju Kecbaja pokazao profesionalizam, ozbiljnost i svoju ljubav prema nacionalnom timu i fudbalu generalno. On je čovjek od riječi, svi koji ga dobro poznaju to znaju. Nažalost, naša kooperacija sa njim u rezultatskom smislu nije bila dobra. Ovim putem iskreno se zahvaljujem Kecbaji na svemu što je uradio za reprezentaciju i želim mu svaki uspjeh u životu i karijeri“, izjavio je Kumas.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.