Toti: Postoji opasnost da De Rosi završio kao Murinjo

0

Na početku sezone u Seriji A i tri odigrana kola Roma ima samo dva boda – „vučica“ je u gostima remizirala sa Juventusom i Kaljarijem, a izgubila je od Empolija na svom terenu.

Početak sezone nije protekao onako kako su u Rimu očekivali, a igre moraju da budu bolje, ako Roma želi da se plasira u Ligu šampiona, što je i bio cilj.

A u slučaju da se Roma ne plasira u Ligu šampiona, posao bi mogao da izgubi trener, Danijele de Rosi. Bar tako smatra legenda „vučice“ Franćesko Toti.

„Uzimajući u obzir lude investicije ljetos, moraju da se kvalifikuju za Ligu šampiona. Ako uložiš 100 miliona evra i ne odeš u Ligu šampiona, to je potpuni krah. Ako se ne budu borili za Ligu šampiona, De Rosi će otići ranije, neće izgurati do kraja“, rekao je Toti.

Bivši kapiten „vučice“ je imao šta da poruči De Rosiju.

„Prije svega, Danijele mora da učini da ga poštuju. Mora da razgovara sa stručnim štabom i bliskim ljudima, onima koji mogu da mu pomognu i da učine da razumije svoje greške. Danijele ima jaku grupu igrača i nadam se da će uspjeti, jer on dobro poznaje okruženje“, kazao je Toti.

Toti ističe da bi De Rosi mogao da završi kao Žoze Murinjo.

„Naravno, uprkos tome što je on jedini koji trenutno može da bude trener Rome. Vraćamo se na isto – ako je jak klub jasan u vezi s ciljevima, sve je u redu, jer navijači sve znaju. Ipak, ako stvari ne krenu dobro, sva krivica će biti na Danijeleu. To je tačno ono što se dogodilo Murinju. Stao je ispred projekta, ali niko mu nije pomogao niti je razgovarao s njim. Ako ne doneseš rezultate, postaješ žrtveni jarac“, zaključio je Toti.

Roma u narednom kolu Serije A, u nedjelju (12:30 sati) gostuje Đenovi.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.