Đorđević na Kipru

0

Nekada velika nada crnogorskog fudbala, Luka Đorđević, karijeru nastavlja na Kipru. Rođeni Budvanin će na Rajskom ostrvu nositi dres Karmiotise.

Karmiotisa nakon dva kola elitnog ranga kiparskog fudbala zauzima sedmo mjesto, sa pobjedom i porazom, a u adaptaciji će Đorđeviću pomoći Deni Hočko, koji takođe nosi dres kiparskog kluba.

Sada već tridesetogodišnji Đorđević je karijeru počeo u Mogrenu, odakle je kao osamnaestogodišnjak otišao u Zenit iz Sankt Petersburga. Potom je bio na pozajmicama u holandskom Tventeu, italijanskoj Sampdoriji, španskoj Ponferadini i ruskom Arsenalu iz Tule. U najvećoj zemlji svijeta igrao je još za Lokomotivu iz Moskve i Soči, branio je boje danskog Vejlea i saudijske Abhe. Luka je nastupao je za sve reprezentativne selekcije Crne Gore. U dresu A tima igrao na na 11 utakmica i postigao je jedan gol. Tokom karijere je Đorđević imao mnogo problema sa povredama što je usporilo njegov put ka projektovanim fudbalskim visinama.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.