DPS Nikšić: Najveća trovačnica Evrope i dalje bez rasvjete, o krivičnoj prijavi protiv Kovačevića tužilaštvo i dalje ćuti

0

I sinoć je veći dio gradskih ulica u Nikšiću bio bez rasvjete, one rasvjete koju građani Nikšića plaćaju 9.500.000 miliona eura, kazali su iz DPS Nikšić.

„One rasvjete za koju nas je lokalna uprava zadužila bez odluke Skupštine opštine Nikšić i bez saglasnosti Vlade Crne Gore. One rasvjete zbog koje smo podnijeli krivičnu prijavu protiv Marka Kovačevića, a tužilaštvo o istoj i dalje ćuti“, navode u saopštenju iz DPS.

Pozivamo ih da, navode oni, konačno otvore i fioke sa predmetima čiji su datumi nakon 2020. godine, pa se pozabave i Markom Kovačevićem i Mijom Lekićem, i gospodom iz EPCG, CEDIS-a, Pošte, Montefarma itd.

„Međutim, tužilaštvo ne reaguje, reaguju građani Nikšića koji su ogorčeni stanjem u našem gradu, jer žive u najvećoj trovačnici u Evropi, žive u mraku, sa onim psima lutalicama po ulicama koje je navodno lokalna vlast riješila, i mrtvim kravama na prilaznim putevima“, poručuju iz DPS.

Jednom riječju, kako su kazali, u Nikšiću je apokaliptično stanje.

„Koje građani ne mogu više tolerisati, pa će upravo oni najkasnije za pola godine riješiti ovu situaciju i ove neznavene politikante poslati u političku prošlost uz ono nikšićko „ne ponovilo se““, zaključuju iz DPS Nikšić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.