Podgorica – prijestonica mladih, sigurnost starih, budućnost svih; Borovinić Bojović obećava da će se izboriti da Podgorica osvoji kandidaturu Evropske prijestonice mladih

0

Jelena Borovinić Bojović, nosilac liste koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ prenijela je sigurne poruke namjere da se glavni grad oslobodi stega prethodne vlasti.

„Oslobodili smo Podgoricu trodecenijskog režima autokratije, korupcije i represije. Pobijedili smo. I pored sabotaža koje je režim koristio da bi sprovodio zloupotrebe“, saopštila je ona.

Dodaje da je koalicija „Za budućnost Podgorice“ pokretač promjena.

„Naši partneri su građani za koje smo otvorili vrata institucije. Napravili smo dogovor sa građanima da Podgoricu učinimo boljim mjestom za život, gradom koji će biti dovoljno širok za sve. Iako je period između izbora bio kratak, vlast koja je ostavila DPS u opoziciji je pokrenula projekte i inicijative. Sa posebnim fokusom na najmlađe i brigu za najstarije. I u ovim trenutku predvodimo inicijative koje će omogućiti razvoj Podgorice u svim smjerovima u oblasti kulture i sporta, a borimo se i izborićemo se da Podgorica osvoji kandidaturu Evropske prijestonice mladih“, jasna je ona.

Dodaje da njihova koalicija vodi računa o svemu i o svima.

„Ja sam jedina žena kandidat na ovim izborima. Još mnogo će biti potrebno da se uradi na polju poboljšanja položaja žena. To je signal i opomena za čitavo društvo“, kazala je Borovinić Bojović.

Andrija Babović, kandidat za odbornika sa liste koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ predstavnik je odgovornih, savjesnih i vrijednih. Suprotno ucjenjivačima i neodgovornim pojedincima koji su iz hira zaustavili razvoj grada. Pokazali su da im Podgorica nije važna, već da su im važna politička jeftina kalkulisanja i zakulisne igre.

„Mi se ne igramo sa gradom u kome živimo. Ovo je grad svih nas“.

„Naša koalicija na izbore izlazi sa jasnim programom i potvrđenim profesionalcima. „Ovi izbori predstsvljaju prvorazrednu šansu da građani nama, kao najodgovornijem političkom subjektu, ukažu najveće povjerenje a uskrate ga onima kojima građani nikada nisu bili na prvom mjestu. Surprotno nepodobnima, nismo ugrozili izbornu volju naših birača i svih građana Podgorice koji su tražili promjene. „Za razliku od onih koji su u raljama svojih nezajažljivih ambicija i usljed flertovanja sa DPS-om odlučili da obore vlast u glavnom gradu. Koalicija sa Jelenom Borovinić Bojović na čelu na izbore izlazi čistog obraza, neuprljanih ruku, da nastavimo gdje smo prekinuti“, navodi se u saopštenju koalicije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.