Depaj i zvanično u Korintijansu

0

Holandski fudbaler, Memfis Depaj potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Korintijansom.

Depaj je potpisao ugovor do decembra 2026. godine, a u brazilski klub došao je kao slobodan igrač, nakon što je u julu napustio Atletiko Madrid.

On je prošle sezone odigrao 31 utakmicu i postigao devet golova za Atletiko.

Depaj je igrao za Holandiju na Evropskom prvenstvu ovog ljeta, ali ga selektor Ronald Kuman nije pozvao u ekipu za utakmice u Ligi nacija ovog mjeseca.

Kuman je rekao da bi Depaja mogao da pozove u reprezentaciju za naredne mečeve, za razliku od Stivena Bergvejna, koga neće zvati poslije njegovog transfera u Saudijsku Arabiju.

Nisam odobravao prelazak Stivena Bergvejna u Saudijsku Arabiju, ali sa Memfisom može da bude drugačije. Nivo lige u Brazilu je drugačiji i da, on i dalje može da bude dio državnog tima, u zavisnosti od fizičke pripreme i ako dostigne svoj nivo„, rekao je Kuman, prenio je BBC.

Depaj je počeo karijeru 2011. godine u PSV Ajndhovenu, a igrao je za Mančester junajted, Lion, Barselonu i Atletiko Madrid.

Za Holandiju je debitovao 2013. godine, odigrao je 98 utakmica i postigao 46 golova.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

(beta)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.