„ZA JAKU I STABILNU PODGORICU – GRAD SVIH NAS“: Počela kampanja Koalicije Za budućnost Podgorice, ovo su glavne poruke sa skupa

0

Do 2022. godine, Podgorica je bila zarobljeni grad, plijen DPS-a i njihove hobotnice koji su je tretirali kao poligon za svoje interese i bogaćenje. Nisu gradili Podgoricu da bude grad za lijep i komforan život svih nas, već samo za njih.

Ovo su poruke sa sinoć održanog skupa koalicije Za budućnost Podgorice – grad svih nas.

„Onda smo, 2022. godine, oslobodili i Podgoricu. Napravili smo dogovor da konačno Podgoricu stavimo na prvo mjesto, da je učinimo slobodnim gradom koji daje šansu svakom od nas – mladima i starima, Srbima i Crnogorcima, Hrvatima i Romima, Bošnjacima i Albancima. Grad u kome želimo da ostanemo, da živimo i ostarimo zadovoljni. Ali hobotnica bivšeg režima, pomognuta i nekim novim akterima željnim vlasti, a ne bolje budućnosti Podgorice, ponovo je pustila svoje pipke na naš grad. Zajedno su blokirali sve planove koje smo napravili“, navodi se u saopštenju.

Jelena Borovinić Bojović, kao jedina žena koja je nosilac liste na izborima, istakla je da Podgorica mora biti grad svih koji u njemu žive.

„Kao ljekar, znam da proces ozdravljenja traži vrijeme, a to su znali i oni koji bi da vrate virus partijske korupcije u naš grad. Mi to nećemo dozvoliti.“ Broj devet je promijenio Crnu Goru 30. avgusta 2020. godine, promijeniće i Podgoricu, zato je vrijeme da odbranimo pobjedu koju smo osvojili“, kazala je ona.

Radoš Zečević za svoj rad navodi konkretne rezultate iz preduzeća “Putevi” i viziju daljeg razvoja.

„Sa ovim mladim ljudima iza nas i sa vama mladima ispred nas, spremni smo da realizujemo brojne projekte koji će unaprijediti život u Podgorici.“

Za njega nema dileme da će se razvoj grada nastaviti.

FOTO: Radoš Zečević

 

Vladimir Bulatović Podgoricu vidi kao teren za bolji život i pohvalio je timsku dinamiku.

„Odbrana koju čine naši lideri, a napadački red naši kandidati za odbornike, povezani sa građanima kao veznim redom – garantuju pobjedu.“ Vrijeme je za budućnost Podgorice bez saplitanja, vrijeme je za sigurnu, stabilnu i modernu Podgoricu.

FOTO: Vladimir Bulatović

 

Bogdan Božović je potvrdio da koalicija „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ ostaje pouzdan partner svim građanima.

„Za nas nema Podgorice prvog i drugog reda, već jedna Podgorica za sve. Svaki građanin sa nama je spokojan.“

FOTO: Bogdan Božović

 

Branko Kovačević naglasio je potrebu za organizovanim gradom bez institucionalnog haosa.

„Naša misija je istorijska. Naši kadrovi su spremni da nastave tamo gdje su nas na trenutak usporili – ka izgradnji Podgorice bez haosa, s velikim i ostvarivim planovima i projektima.“

FOTO: Kovačević

 

Andrija Babović opisao je viziju snažne i lijepe Podgorice, grad porodica koje su srećne i zadovoljne.

„Za to su potrebni ljudi iskrenih namjera i čistih biografija, koji mogu da obezbijede pravu budućnost za naš grad.“ Babović poručuje da jedino koalicija “Za budućnost Podgorice – grad svih nas” ima rješenje za danas i viziju za sjutra.

FOTO: Andrija Babović

 

Stefan Vešović istakao je značaj kontinuiteta i nove vizije za grad.

„Pred nama su novi izazovi. Podgorica zaslužuje da bude grad u koji ostajemo svi. Zahvaljujem se svima na radu, trudu i zalaganju po kojem je naša koalicija postala prepoznata.“

FOTO: Sa skupa

Boban Radević istakao je vrijednosti zajedništva i tolerancije koje promoviše koalicija.

„Iza nas nema afera, pogrešnih misli ili ukradenog novca. Vrijeme je da sačuvamo pobjedu koju smo zajedno ostvarili.“

FOTO: Boban Radević

 

Na ovom skupu, koalicija je još jednom potvrdila svoju posvećenost razvoju, stabilnosti i sigurnosti za sve građane Podgorice. Sa jasnim planom i iskusnim timom, koalicija „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ ulazi u izborne trke s odlučnošću da nastavi svoj rad na unapređenju života svakog građanina Podgorice.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.