Narode, pamet u glavu: Evo kako je Milatović govorio o Željku Ivanoviću i Dritanu Abazoviću! (FOTO)

0

Predsjednik države Jakov Milatović, iako magistrirao na Oksfordu, ipak nije načio neke životne lekcije.

S obzirom na to da pripada novoj gardi političara, te da ima tek 38 godina, čudno je da je sebi dozvolio da pravi greške koje ne bi trebalo da prave oni koji druge nazivaju „političkim bebama“.

Danak neiskustvu ili jednostavno nezaintersovanost za mišljenje javnosti, pokazuje i Milatovićeva objava na mreži „X“ (tadašnji Tviter) od 11. februara 2022. godine, u kojoj je svog trenutnog saborca Dritana Abazovića nazvao političkom bebom Željka Ivanovića.

Uloge se brzo mijenjaju, pa je sada nakon dvije i po godine i Milatović postao „politička beba“ tog istog Željka Ivanovića.

Inače, Ivanović je Dritana Abazovića pomenuo u jednoj kolumni, a tada tvrdi „protivnik“ DPS-a i pobornik promjena, Jakov Milatović je napisao gore navedeni status kao komentar na tu kolumnu:

Ivanović se tada trudio da opravda Dritanove poteze, pa sada i Jakov može da se nada istom tretmanu medijskog maga iz koncerna „Vijesti“.

Dritan je vjerovatno dosad već i naučio da priča (političkim jezikom), te više nije (politička) beba. Međutim, Jakova je tek sada „usvojio“ novi „politički tata“ Željko Ivanović i polako, strpljivo ga uči da govori.

Pr(a)vi Jakovljev „politički otac“ Zdravko Krivokapić je očigledno izgubio starateljstvo nad mlađanim Jakovom, pa ga je usvojio imućni čika Željko.

Crnogorski građani su svjedočili kako su prolazile Željkove „političke bebe“ odnosno „politička djeca“ i projekti, pa im sada ostaje da sačekaju da vide da li je Željko konačno savladao tehniku „političkog “ (pre)vaspitavanja „političkih beba“ i ostale „političke djece“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.