Pokret Naprijed: Podržaćemo svaki predlog, bez obzira od koga dolazi, ukoliko pomaže daljoj demokratizaciji Crne Gore i njenom napretku

0

„Pokret Naprijed izražava veliko zadovoljstvo povodom činjenice da je Ministarstvo javne uprave, na osnovu našeg predloga iznijetog na konferenciji za medije 11. avgusta, preduzelo korake i uputilo ka Skupštini predlog zakona o neposrednom izboru predsjednika opština. Ovaj potez smatramo ključnim korakom ka daljoj demokratizaciji našeg društva“, saopštili su iz ove partije.

Kako su dodali, istaknuti pravnici sa liste „Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu“ su spremni da svojom ekspertizom pomognu Ministarstvu kako bi zakon bio što kvalitetniji i u interesu svih građana Crne Gore.

„Kao i do sada, lista „Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu“ će podržati svaki predlog i odluku, bez obzira od koga dolazi, ukoliko pomaže daljoj demokratizaciji Crne Gore i njenom napretku. Naša misija je jasna – raditi na dobrobiti svih građana i doprinositi izgradnji boljeg društva za sve“, zaključuju u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.